Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 10 iunie 2010

Ganduri de copil.

Pentru un moment a-si vrea sa pot opri timpul in loc sa pretuiesc si mai mult copilaria asa cum altii nu au stiut sa o faca.Atunci cand esti copil totul este altfel,lucrurile sunt mult mai simple iar cu cat cresti cu atat se complica din ce in ce mai mult.Cu siguranta mereu o sa port in mine copilul de acum,aceea inocenta care nu ti-o poate fura nimeni,toate nebuniile care le faci doar ca sa te poti destinde.

Un copil poate intelege unele lucruri mai bine decat un adult desi el este considerat cel mic.Uneori te simtii altfel gandind ca un copil,te simtii mult mai liber si poti evada din lucrurile care incearca sa te distruga,oarecum sa te elimine din copilaria ta.
Imaginatia imi este mult mai aprofundata cu aceste gandurii de copil,pentru ca nu vreau sa se termine totul atat de repede a-si vrea sa tina daca s-ar putea o viata intreaga,dar si asa mereu v-om avea in noi cateva ramasite din copilul de odinioara.
Asa ca orice a-ti face pretuiti cat mai mult copilaria pentru ca atunci cand ne v-om dori,nu o putem aduce inapoi va fi mult prea tarziu.

Copilarie : bucurie , libertate,inocenta ,vise colorate.
                    

             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic