Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

marți, 7 iunie 2011

Indreapta-te spre locul tau.

S-a scurs si timpul ce odata acum il iubeam,au venit zilele ce vor fi de tensiune si incercari...dar eu stiu ca pot mai mult de atat!Nu ma voi lasa invinsa chiar de la inceput.
Desi a fost o zi mai nefasta ,totul e pus in balanta iar dupa o zi innorata o raza de lumina va iesi la suprafata.Asta nu ar trebui sa conteze desi cand vezi ca tot ce sti e mai prejos ...atunci chiar te uimeste.Fiecare are locul si dumul sau iar cu timpul recunostinta va veni ...poate mai tarziu dar ea se va gasi.
Multe momente au trecut,iar putin a ramas si incurand se va incheia...atunci cand noi va trebui sa ne indreptam spre un alt popas.
Desi crestem nu vrem sa uitam inceputul cum a fost el ne-a invatat :sa progresam,sa uitam,sa apreciem.Parca acum incepea totul..si nu aveam nici o girja ,acum alta pagina a carti s-a dat ...povestitle curcand in pripa.
Incerc sa-mi amintesc primul vis pierdut,ce m-a facut sa vreau mai mult.Dar stiu ca el este undeva aproape de tine si in curand voi spune"Am stiut".
Oare cate intamplari vor mai veni?cate amintiri voi mai pretui? cate emotii se vor mai regasi? insa vor fi toate pastrate intr-o carte cu petale uscate.
Locul acela stiu ca este al meu..doar trebuie sa stiu cum sa inaintez spre drumul sau.
                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic