Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

vineri, 9 octombrie 2009

Visand simti cu adevarat ca traiesti.

Sunt momente in care mintea iti zboara in alta parte atunci cand vrei sa-ti creezi o lume a ta si numai a ta.Visand vezi lumea cu alti ochii, totul e mai bun asa cum numai tu vrei sa fie.Visele si dorintele de schimbare iti dau puterea de a merge inainte ,de a te ridica de fiecare data cand ai impresia ca nu mai poti continua.Speri ca totul are sa se schimbe ... viata va fi cu totul alta , visele tale iti dau o noua sansa sa poti continua de a o lua pe drumul cel bun asa ca nu trebuie niciodata sa-ti pierzi visele pentru ca intr-un final ele se vor indeplini ... poate exact atunci cand te astepti cel mai putin.
Visand cu adevarat si ne dandu-ne niciodata batuti putem schimba lumea asa cum vrem noi ,dar sfatuind-ui si pe ceilaltii sa o faca, numai asa lumea poate fii oarecum mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic