Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

sâmbătă, 3 octombrie 2009

One day of autumn ...

 Dintr-o data totul s-a intunecat si a devenit diferit fata de cum era , ingrijorator se poate spune, dar nu este nimic in asta pentru ca timpul asa are sa fie , sa se modifice.Zilele toamnei au inceput si inca foarte tarziu s-ar putea spune ... din ce era colorat ,inviorator cu un parfum fermecator s-a transformat in ceva rigid , incolor dar si trist.Va trebui sa trecem si peste asta , timpul asa are sa fie dar ne si poate surprinde din nou.Freunzele s-au desprins usor din copacii si si-au luat zborul ,ele au imbatrandit iar alte are sa le ai locul , vantul sufla cu putere resimtindu-se intr-u totul.Privind in zare ,totul e pustiu ,nu este nici o agitatie nimeni nu are curajul sa infrunte timpul si zilele schimbatoare ce au sosit dar e mai bine sa stai sa astepti ca totul sa treaca si sa redevina ceea ce a fost odinioara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic