Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Music in my soul. ♪

Prin ea simti ca poti zbura si chiar ai putea spune ca esti in lumea ta , iti da o alta senzatie de a trai cu adevarat din plin. Atunci cand esti trist si ingandurat ea te invata cu adevarat cum sa rezolivi totul numai ascultand-o si dedicandu-te ei. Iti sopteste la ureche mi de lucrurii de poveste din care ai de invatat si care le vei transmite la randul tau mai departe.
Dezachizandu-ti sufletul o vei iubi intotdeauna ea te va calauzi intr-un totul  te va salva din intunecimea in care te adancise-i si te va trezi din nou la viata , indrumandu-te in tot ceea ce vei face de acum in colo.
Are o armonie care ne ajuta pe totii sa o indragim iar atunci cand o ascultam pe ceea cu adevarat preferata o iubim si mai mult si ne-am putea intreba "De ce ?" se intampla asta dar nici noi nu o sa gasim raspunsul pur si simplu asa se intampla .Ea vine o data cu noi si nu o sa mai vrem sa plece niciodata sa ne insoteasca tot timpul peste tot la bine si la rau ea fiind mereu acolo .Batandu-ne pe umar atunci cand o uitam si imediat ascultand-o ne trezim din nou bucarndu-ne de viata.
Muzica este importanta in viata orcui , iar uni sa nu-i gaseasca cu adevarat valoarea dar ea se ascunde in fiecare iar cand va dori va iesi la lumina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic