Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 7 octombrie 2010

Lost in this world of lies.

Atunci cand simti ca totul ti se naruie,te simti pierdut si fara directie vrei sa mai speri dar nusti daca mai ai puterea necesara pentru a face si de data asta totul sa dispara.Pentru ca te afli intr-o lume plina numai de criticii iar la tot pasul vezi numai ura ,priviri indiferete sau si mai mult cele care te afunda si mai mult,te fac sa te simti mic si neinsignifiant desi intre toate acestea sti ca si tu ai o anumita vina pentru ca i-ai lasat si nu ai indreptat totul la timp insa inca mai speri ca totul sa nu fie pierdut ... dar si atunci cand vrei sa faci un nou pas nusti cum va decurge in continuare pentru ca tu vrei binele dar nusti ce vei primi in schimb.Te simti complet neajutorat dar si asa sti ca undeva va fi un loc si pentru tine si poate atunci cand te astepti mai putin il vei gasi iar de cele rele intamplate trebuiesc uitate si ne luate in seama de fiecare data cand simti ca totul ti se destrama.Dar pana cand toate acestea se vor intampla aici vei gasi locul mult dorit unde totul pare mult mai usor,mult mai bun ... o lume de tine formata ce te alunga pentru putin timp din aceasta minciuna rau intamplata.
                            

Un comentariu:

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic