Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

duminică, 15 septembrie 2013

O carte bună ? Un suflet special.

După ce am văzut provocarea dată de librăria online Libris pe care eu o îndrăgesc foarte mult,deoarece prin intermediul ei putem dispune de cărți onlineîn română cât și în în engleză ,am decis să răspund și eu acesteia ,pentru că până acum chiar nu îmi pusesem întrebarea "Ce este o carte bună ? "

O carte bună ți-o poți așterne în gând încă de la prima pagină citită , o carte bună îți renovează atât starea interioară cât și pe cea exterioară. O carte bună te face să-i respiri mireasma spre un nou început , o carte bună îți dă speranța spre schimbare, încât nu o poți lăsa să-ți scape printre degete.O carte bună nu vrea un final ci o nouă și o continuuă mișcare ,să-ți întărească și mai mult suspansul. 

Având șansa de a o avea în mâini , ea ți se strecoară până în ultima suflare , te conduce spre necunoscut ,te face să vrei să descoperi noi orizonturi , te face să fi în același timp "tu" și încă o mulțime de indivizi.
Îți este supusă a minții ,a sufletului în care ,cu ajutorul tainicei imaginați poți zbura.Având la cunoștință sute de capitole ,sute în care poți trăi , poți renaște , sute ce te fac să fi "acolo" dar să capeți emoții "aici" ,sute ce îți dau șansa să te schimbi ,sute în care poți râde , poți plânge , te poți bate cu pumnii în piept pentru că nu trebuiau să se termine ,sute ce vor putea fi mii.

Această amică ,îți dezvăluie intrigile ,trăirile ,pățaniile dar și capacitățile stăpânei sale de a te face să o absorbi fără neîncetare, să o aduci la viață cu ajutorul bucuriei tale de a o citi. De a avea șansa să puteți intercepta acest "cadou" împreună ,de a asculta gândurile interioare multitudinilor de semeni ce consumă, poate aceeași hrană ca și a ta.Să puteți mânca o lectură copioasă!

O carte bună este un suflet ce vrea să fie cunoscut .Un suflet fără doar și poate ,special!

4 comentarii:

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic