Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

luni, 21 noiembrie 2011

19.


Timpul trece ,iar noi de asemenea crestem odata cu el.Ajunsi sa ne dam seama si sa ne intrebam!Cand ai trecut? si sa ii cerem daca putem intr-un fel sa ramanem pe loc..el sa treaca dar nu si varsta odata cu noi.Desi ea inainteaza invatam sa ne bucuram de fiecare data de noua varsta..de "noul  inceput"...de o noua nebunie.Totul decurge cu veselie,chiar m-am bucurat de momente simple,alaturi de voi ,am stiut si mereu voi sti sa le pretuiesc..zambetele,amuzamentul ce-au facut aceea zi si mai speciala.Iar cand voi privi acele poze mereu imi va tresari un suras in coltul gurii,a-ti stiut sa face-ti acele momente de neuitat,sa ne putem bucura cu totii ,sa dea  culoare "ZILEI MELE".De asemenea culoarea mea :albastru ce-a fost la ea acasa in accea seara(chiar si pe mine ;)) )..s-a gasit peste tot ,iar cand am putut vedea totul de culoare ei,emotia tresarea in adevaratul sens al cuvantului.
Multumesc pentru aceasta trecere,multumesc ca a-ti stiut sa aduce-ti aceea magie,iar tie "noule inceput" iti urez bun venit acum in drumul meu.

"Bucurie,emotie...magie nu te voi uita,momentele acestea vor ramane intiparite,mereu aici in inima mea."

16/11/1992 (that day) ..19/11/2011(celebrate)

7 comentarii:

  1. La multi ani:*.Sa traiesti mult mult timp si sa continui sa ne bucuri cu postarile tale minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Raisa!<3 esti atat de draguta ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani! scz intarzierea hmm...1992, esti cu cateva luni mai mica ca mine :d toate cele bune si frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc muult Goda!! <3 si nici o problema.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. un mesaj offtopic din partea MWB:
    Buna ziua,
    Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
    ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic