Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

luni, 28 noiembrie 2011

If you jump I jump.

Atatea retrairi fermacatoare,atata regasire doar intr-un cadru ,dar pentru mine este mai mult decat atat.Desi am urmarit rand la rand acest film nicodata nu am incercat sa astern cateva randuri despre el.Iar seara trecuta si mirosul sarbatorilor ce ne bat la usa poate ca m-au indemnat sa fac asta.Dar mai mult de atat prin aceste randuri a-si vrea sa aduc si un omagiu acelor oameni,acelei intramplari care desi poate am vizionat-o de nenumarate ori mereu am facut-o cu drag si niciodata raurile de lacrimi nu s-au putut abtine sa isi dezvaluie infatisarea.O poveste,doua suflete si adevarata regasire in propriile intamplari ,o adevarata lectie pentru noi toti.Ceea ce m-au facut sa inteleg multe si acum privindu-l iarasi sa fiu si mai atenta la detalii ce poate candva din cauza varstei fragede  sau din cauza altor lucrurii ce pe acea vreme cu greu le puteam distinge.Lucrul important ce mereu il voi retine din aceste intamplari este ca niciodata nu voi renunta orice s-ar intampla sau in orice primejdie ma voi afla intotdeauna voi avea speranta.Ar mai fi multe intamplari de retinut dar cel mai aproape de sufletul unei persoane ar fi ca atunci cand sufletul te indeamna ,atunci cand simti retrairile tale langa aceea persoana sa nu-i da-i drumul si anume cum este mentionat si in film sa poti sari alaturi de el...doar simtind vei sti daca vei putea.

"Atunci cand aceea flacara a regasiri ,a iubiri te poate lovi nu te razgandi ,urmez-o pe ea ...ea iti poate arata in intradevar ca tu poti simti."

9 comentarii:

  1. Foarte frumos:) Intradevar,un film ce nu poate fi descris in cuvinte<3 Felicitari pentru postare!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ar mai putea fi spus...in final ai spus deja totul :d oricum foarte frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Anna! <3 si al tau este foarte frumos si postarile de asemenea. :* Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos blogul... are un aspect genial şi ceea ce tu scrii în el e interesant şi captivant şi faptul că Taylor Swift cântă "live" la tine pe blog, la fel, e foarte frumos. Succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. @tgxboy Multumesc foarte mult!Apreciez..:) si tu ai un blog foarte frumos de asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos blogul tau...Am ramas impresioanata de cum ai scris si despre ce ai scris. Multa bafta pe viitor. Saluri si ganduri bune.>:D<

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic