Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 8 noiembrie 2012

Emoții.


Emoții eliberate dintr-un borcan, zgâriate pe un drum fraged și greu de interpretat ... emoții transparente ,de neatins,emoții ce explodează în mii de beculețe aprinse ,emoții rigide și șterse ,emoții ce te țin legate de tine ,de el ... de o hartă și un loc în a ta lume.
Emoții ce vin și pleacă ,emoții ce îți controlează pulsul sângelui,emoții ce îți strâng dorința în dinți și dă cu ea de perete ,emoții trăite ,uitate ,apuse și alungate.Emoții ce îți sfâșie cămașa și îți face sufletul să se prelingă  de durere ,emoții ce se târăsc și te trag după ele.
Emoții ce zbiară ,ce se luptă să poți fi tu ,emoții preschimbate într-un vis ce te orbește ,emoții ce te țin încă în picioare.
Emoții ce te fac să fi uman și să nu umbli cu al tău suflet în van.

12 comentarii:

  1. Ai dreptate,indiferent daca esti trist,fericit,iubesti sau urasti,sunt sentimente ce te fac sa te simti uman.Super dragut articolul,ca intotdeauna.Pupici dulci!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Emotiile sunt inerente fiintei noastre,indiferent de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste emotii, indiferent de vointa noastra, le traim...
    Foarte frumos ai scris! Ne surprinzi de fiecare data cu cate o postare plina de caldura sufleteasca, de emotii. :) Pupicii! >:d< :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Multumesc din suflet. >:D< ma bucur ca pot face asta,pupicii :**

      Ștergere
  4. Bineinteles emotii la orice sentiment la orice pas. Emotii si iar emotii.. sentimentul care te face sa te simti om. Om inseamna o amestecatura de acide care produc sentimente diferite..! Eu vreau sa fiu OM, cu EMOTII!!:) Super articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel si aceste sentimente ,emotii ne fac diferiti! Ma bucur ca ti-a placut. :)

      Ștergere
  5. Cred ca emotiile sunt singurele care ne ne fac sa parem putin mai "umani" pentru ca nu toti oamenii sunt oameni..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord nu toti sunt ,e foarte pacat asta... sa fim umani e poate unul dintre cele mai importante lucruri asta dar mai intai sa iubim si asta cu siguranta ne vindeca de tot,ne face umani.

      Ștergere
  6. Emotiile sunt legate de sentimente nu?
    Atunci ce faci cand nu ai nici sentimente nici emotii?
    Mai poti fi uman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai cum sa ai nici sentimente nici emotii,emotiile nu pot fi mereu bune poti fi trist fericit tot emotii si sentimente sunt...poate ca nu le arati dar acolo in interiorul tau ele exista.

      Ștergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic