Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

marți, 24 iulie 2012

Iubirea naşte iubire,infinitul se opreşte.

Suflete ai păşit de atâtea ori în necunoscut pe o întindere numai de tine ştiută şi ai crezut că acolo vei fi uitat.Că doar în ale tale dorinţe şi în ale tale vise vei radia ,vei avea lumea întreagă la picioarele tale...astăzi doar un singur suflet încoronează spaţiul ce poartă numele de lume a ta şi mai mult de atât acest suflet te-a renăscut cu a sa iubire el aştepta ,să te salveze.Dar nu ai visat şi nici acum nu o faci deşi acest vis cuprins de realitate este singura ta minunăţie ce te ţine să poţi avea totul pentru că având acel sentiment unic , infinitul este scurt iar cerul  este aproape.
Tărâmul pe care păşim este stăpânit de magie ,defapt tot ce avem noi este pură magie combinată cu emoţie ... seninătatea fericirii noastre aduce lumină în fiecare colţişor ce ne înconjoară ofilind negura ce se aduna cândva ,ea este dispărută pe veci.
Infinitul poate fi egalat cu ceva măreţ ce nu poţi atinge ,ceva la care doar poţi visa şi nu poţi spera ... dar contariul este depăşit deoarece il pot atinge,il pot depăşi chiar ...deoarece iubirea curată ce zace în inimile noastre nu poate fi egalată infinitul pentru ea este doar ceva trecător,poate depăşi orice pentru că ea pe secundă ce trece se tot  adânceşte iar a sa chemare ne face eroi propriei noastre vieţi.
Un drum uscat de iluzii il putem preschimba în destinul de mult dorit doar bătând din al nostru interior ,ne putem salva aceeptând beneficiul si graţia ce ne-o aduce.

Ne eclipsează grijile ,ne eclipsează teama,ne trece prin focul dureri ,ne aruncă în dor ,ne pălmuieşte cu gelozie dar ce ştie ea cel mai bine ne creşte inima să nască iubire.
Iubirea naşte iubire ...
Infinitul se opreşte ,atunci când două suflete intr-adevăr găseşte!

20 de comentarii:

  1. epidemie de iubire. doar daca iubesti, supravietuiesti. foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult,apreciez enorm! >:D< exact doar daca iubesti supravietuiesti.

      Ștergere
  2. Iubirea naste iubire si totul este pura magie .

    Mi-a placut moolt de tot :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte expresivă postarea, cuvinte alese, îmi place, felicitări pentru o postare superbă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai scris superb,si ai dreptate,iubirea este de cele mai multe ori solutia esentiala!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumos, imi place asa de mult cum ai scris! :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Geniala postare! Imi place mult cum ai scris x3 Bravo :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai primit o leapsa de la mine pe blog!:*

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic