Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

miercuri, 14 martie 2012

Intensitatea trăirii.


Dincolo de întâmplări ,dincolo de anii ce au trecut şi vor mai trece descoperi.Nu numai lucrurii,mărunţişuri ce vin în calea ta ,descoperi să : TRĂIEŞTI.Şi se adună mii de fapte,peste mii de feţe ,ce-ţi apar în cale ...un singur sentiment trebuie să te abată nimic nu trebuie lăsat într-o prăpastie uitată .Aşa cum este lăsată această  povaţă trebuie valorificată cu o intensitate ce te poate trezi dintr-o dată.

Bucură-te de fiecare clipă şi nu trăi în van nu îi mai lăsa pe ei să te ascundă în umbre şi nesiguranţă pentru că acea mireasmă arată drumul către a ta viaţă.Bucură-te de zâmbetul ce îţi răsare în fiecare  dimineaţă chiar dacă nici un chip nu ţi-l arată pe al lui ... transmite-le prin acea mică rază că poţi face un bine chiar şi cu darul ce l-ai primit pe a ta faţă.Bucură-te de frăgezia tinereţii şi de tot ce ai acum ... pentru că peste anii le vei vrea înapoi însă ele nu se vor mai întoarce din drum.Bucură-te de inocenţă şi de tot ce-ţi oferă ea ... doar tu şti ce-i mai bun pentru tine ,această intensitate trăita sigur iţi va arăta şi ţie portiţa pavată cu numele tău pe ea.

Şi alergi ani ,de-a rândul poate chiar şi o viaţă ... nimic nu trebuie trăit mai intens decât fericirea descoperită lângă o inimă ce te învaţă,ce te protejează.
Trăieşte ,bucură-te de nenumăratele minute ,de lucrurile ce mici însă cu o valoare imensă ... ele te fac să descoperi,să te descoperi aşa cu ai fost lăsat în această viaţă.

8 comentarii:

  1. foarte adevarat si frumos.
    trebuie sa ne bucuram, sa traim intens totul.
    imi place imaginea de sus de la titlu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. A trai intens,depinde ce intelege fiecare prin asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord,insa eu ma refeream sa ne bucuram intens de fiecare clipa ,sa nu o lasam sa treaca asa usor pe langa noi.Multumesc pentru vizita. :)

      Ștergere
  3. Multumesc foarte mult Raisa,ma bucur ca-ti place. >:D<

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic