Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

vineri, 19 octombrie 2012

Miracolul. - 6 -


                                                               Capitolul 6.
Acum imi era atat de greu sa o privesc in ochi dupa ce stiam ca ea aflase totul … si mai ales ca nu aflase de la mine.Dar chiar nu vroiam sa plec chiar asa pur si simplu ,ma simteam atat de apropiat de ea … nu acum cand era asa o legatura stransa intre noi.
Puteam sa ii spun doar atat Amy eu am simtit ceva special pentru tine de cand ne-am vazut si nu vreau  sa trebuiasca sa nu ne mai vedem.Ce tot zic ? O sa creada ca ii recit nu stiu din ce romane ,dar … simt pentru ea ceva foarte special si chiar o sa-i spun doar ce simt.Am fixat-o cu privirea … ochii ei albastri parca incearcau  sa se ascunda de ai mei ,dar i-am prins in final …
- Stiu ,ca nu ne cunostem decat de cateva zile si poate iti sunt un strain si ca intamplarea de zilele trecute te-a lasat buimaca ,dar asta simtisem sa fac … Amy eu chiar te plac ,poate nu ai sa ma crezi dar nu imi face placere sa plec ,dar trebuie.
- Te cred si poate spun asta prea repede nici eu nu am mai simtit ceva asemanator pentru nimeni altcineva pana acum si m-am simtit parasita nu stiu daca e cuvantul potrivit cand te-am auzit vorbind cu tatal tau … iar acum nu vom mai putea pastra legatura …
- Ba vom putea ,ne vom trimite scrisori si ne vom si vedea am sa vin in weekend sa te vad ,nu cred ca am sa pot chiar in fiecare weekend dar tot vom putea sa pastram legatura.
-Sunt de acord,numai ca imi va fi asa bine in aceasta perioada sa fi alaturi de mine mai ales acum…
Glasul sau era nedumerit de stins ,si-a fixat privirea in iarba puternic mirositoare de un verde crud ,ochii sai parca scanteaiau a ceva  … a lacrimi oare ?
- Mai ales acum de ce ? am intrebat-o fara sa ma mai gandesc la absolut nimic.
- Nu nimic … mi-a raspuns repede ,naucindu-ma si mai rau… Vroiam sa zic acum cand ne-am intalnit sa ne despartim asa repede.Mi-a aratat un zambet fortat si se vedea ca nu era sincer ,oare ce ascundea ?
- Bine dar gata sa numai vorbim despre plecari sau altele astazi vreau sa-mi petec ultima zi doar in acest loc  alaturi de tine.Am cuprins-o in brate si am privit amandoi splendoarea naturi ce ne inconjura.

                                                                             **
Orele au trecut pe nesimtite mai ales in compania lui Amy ,care de acum era iubita mea … o puteam numi asa ,frumoasa mea iubita. 
S-a ridicat brusc in picioare si dintr-o data si-a pierdut echilibrul si mai ca era sa lesine … Si-a pus o mana la cap iar cu cealalta s-a sprijinit de mine punandu-se pe picioare.
-Ce s-a intamplat ? Te simti bine ? am intrebat uimit si speriat in acelasi timp.
-Nu am nimic ,numai ca a fost o zi lunga trebuie sa ma odihnesc ,ma poti duce acasa ?
-Te duc cum sa nu,dar sigur nu ai nimic ? Pari ametita…  
-Nu am nimic ti-am spus …apoi mi-a aratat din nou acelasi  zambet sters de mai devreme.
Am apucat-o usor de mana si am pornit catre casa.Amy iarsi fixa drumul cu privirea iar eu eram foarte nedumerit de cele intamplate, simteam ca ceva se intampla cu ea ,ca imi ascunde ceva …Dar ce?Ce se intampla cu ea? Multe ganduri  imi intortocheau mintea dar in cele din urma am zis ca e doar inchipuirea mea si ne-am continuat drumul.

8 comentarii:

  1. Foarte captivant. Oare ce ascunde Amy? :-s
    Astept cu nerabdare continuarea! <3 So.. next! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veti afla in urmatoarele capitole! >:D<
      Ma bucur foarte mult ...multumesc enorm. :* si o sa vina si nextul cat mai curand.

      Ștergere
  2. Poate are vreo boala urata:(
    Sper sa nu:(

    RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic